ESKİ SEVGİLİSİNİ 30 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRMÜŞTÜ, MAHKEMEDE ’PİŞMANIM’ DEDİ

ESKİ SEVGİLİSİNİ 30 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRMÜŞTÜ, MAHKEMEDE ’PİŞMANIM’ DEDİ

Gülden Coni’yi 30 bıçak darbesiyle öldürülen 15 yaşındaki zanlı ilk mahkemede ’pişmanım’ dedi.

Edirne’de 16 yaşındaki eski sevgilisi Gülden Coni’yi 30 bıçak darbesiyle öldürülen 15 yaşındaki zanlı ilk mahkemede ’pişmanım’ dedi. 

Edirne’de 5 Nisan 2025’te buluştuğu okulun bahçesinde eski sevgilisi Gülden Coni’yi 30 bıçak darbesiyle öldürülen 15 yaşındaki zanlının yargılanmasına başlandı. 
Edirne 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasına tutuklu sanık bulunduğu cezaevinden SEGBİS bağlantısıyla katıldı. 
Sanık, savunmasında pişman olduğunu belirterek, olaydan önce ve sonra yaşananları anlattı. Mahkeme heyeti, kısa bir aranın ardından duruşmayı ileri bir tarihe erteleme kararı aldı. 
Duruşmanın ardından açıklamalarda bulunan Gülden Coni’nin annesi Zehra Coni ve Babası Sami Coni, acılarının çok büyük olduğunu belirterek, sanığın en ağır cezayı alması çağrısında bulundu. 
Ailenin avukatı Çağrı Muştu da, sanığın ifadelerinin çelişkili olduğunu ve tahrik altında yaptığını yönünde ifadeler verdiğini açıkladı. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ