ERSEÇKİN: ÇERKEZKÖYLÜ HEMŞERİLERİMİN MİRAÇ KANDİLİ’Nİ KUTLARIM

ERSEÇKİN: ÇERKEZKÖYLÜ HEMŞERİLERİMİN MİRAÇ KANDİLİ’Nİ KUTLARIM

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Miraç Gecesi nedeniyle yayımladığı mesajında dünya için barış ve huzur diledi.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yüce Allah’ın daveti üzerine Peygamberimizin Cebrail Aleyhisselam'ın rehberliğinde Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan semaya, yüce alemlere ve ilahi huzura yükseldiği gece olan Miraç Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı. Erseçkin, mesajında tüm dünya için barış ve huzur diledi.

BARIŞ VE HUZUR DİLEDİ

Erseçkin mesajında şunları ifade etti; “Bu günlerde, hem ülkemiz, hem de dünya önemli sorunlarla karşı karşıyadır. Ukrayna ile Rusya arasında başlayan savaşla birlikte zor bir dönem daha dünyamız için başlamıştır. Temennimiz savaşın bir an önce son bulması ve insanların güvenli bir ortamda hayatlarını devam ettirmesidir. Koronavirüsle başlayan sonrasında deprem ve yangınlarla devam eden felaketler insanlığı çaresiz bırakmaktadır. Böylesine zor dönemler, ancak ülkeler nezdinde toplumsal dayanışma, dünya genelinde de insani değerlerin egemen kılınmasıyla mümkündür” dedi. Tüm İslam alemi ve dünya için barış ve huzur dileyen Erseçkin; “Miraç peygamber efendimizin şahsında, insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliştir. Miraç özünde her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakârlık, sorumluluk duygusuyla ibadetlerimizi yerine getirmektir. Yüce dinimizin bu büyük mucizesine inanan insanlar olarak huzur ve güven dolu bir Türkiye temennisi ile tüm Çerkezköylü hemşerilerimin Miraç Kandili’ni kutlar selam ve saygılar sunarız” ifadelerine yer verdi.


Haber Kaynak : Haber Merkezi

KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK