ERGENE VELİMEŞESPOR'UN YÜZÜ GÜLÜYOR

ERGENE VELİMEŞESPOR

Ergene Velimeşespor uzatma anlarında 1-0 geriye düştüğü maçın yine uzatma anlarında 2 dakikada 2 gol birden kaydederek evinde 3 puan almayı bildi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta oynanan maçta Ergene Velimeşespor uzatma anlarında 1-0 geriye düştüğü maçın yine uzatma anlarında 2 dakikada 2 gol birden kaydederek Afyonspor’u 2-1 mağlup etti.
Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı.
Zaman zaman kar yağışı altında son derece ağır bir zeminde oynanan müsabakada karşılıklı ataklar da takımlar gol yollarında başarılı olamadı. Mücadele 3. dakika uzarken, Afjet Afyonspor Fatih Aktay’ın kaydettiği gole, 90+3. dakikada Fatih Dilek, 90+4. dakikada ise Metehan Genç’in golleri ile karşılık veren Ergene Velimeşepor sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla Ergene Velimeşespor puanını 27’ye yükseltti.
Ergene Velimeşespor gelecek hafta deplasmanda Diyarbekirspor takımı ile karşı karşıya gelecek. Afjet Afyonspor ise Sakaryaspor ile karşılaşacak.


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: ERGENE VELİMEŞESPOR' GÜLÜYOR
Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ