ERGENE BELEDİYESİ ÇOCUKLARI HEM EĞLENDİRİYOR HEM ÖĞRENDİRİYOR

ERGENE BELEDİYESİ ÇOCUKLARI HEM EĞLENDİRİYOR HEM ÖĞRENDİRİYOR

Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evindeki minikler gerçekleştirilen etkinliklerde hem eğleniyor hem öğreniyor.

Çocukları hayata hazırlamak, çeşitli eğitici ve öğretici oyunlarla yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak amacıyla Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evi minik bireyleri geleceğe hazırlamaya devam ediyor.

Çocukların yaşıtlarıyla eğlenme ve sosyalleşme imkanları bularak oyunlar oynadığı, kaliteli vakit geçirdikleri ve özellikle çalışan ailelerin huzur içinde çocuklarını teslim edebildiği Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde eğitici etkinliklerde çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor. Öğrenciler önceki gün Ergene Belediyesi resim öğretmeni ile birlikte maket yapma etkinliği yaptılar. Küçükler etkinlikten büyük keyif aldılar.

“ÇOCUKLARIMIZ EĞLENEREK ÖĞRENME FIRSATI YAKALIYOR”

Çocukların Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde keyifle vakit geçirerek düzenlenen etkinliklerde eğlenirken öğrendiklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “ Koronavirüs tüm insanlığı olumsuz yönde gibi sosyalleşme döneminin başında olan çocuklarımıza da derinden etkiledi. Çocuklarımız öğretmenleri ile birlikte yapmış olduğu çeşitli etkinliklerde eğlenerek öğrenme fırsatı yakalıyor. Özellikle arkadaşları ile oyun oynarken aynı zamanda öğrenme becerilerini sergileyen çocuklarımızın gelişmeleri için eğitmen arkadaşlarımız büyük emek sarf ediyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evimizde en iyi eğitimi vermek için çalışıyoruz” dedi.

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

RESİM YARIŞMALARINDA BİRİNCİ VE İKİNCİ OLDULAR