ENVER BAYRAM UYARDI!

ENVER BAYRAM UYARDI!

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram’ın adını kullanarak hayır kurumlarına yardım adı altında para istendiğini sosyal medyasından açıkladı.

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram sosyal medyasından adını kullanarak yardım adı altında para isteyen numarayı ifşa etti.

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram’ın adını kullanarak hayır kurumlarına yardım adı altında para istendiğini sosyal medyasından açıkladı. Bayram, dolandırıcılık yapılmaya çalışıldığını belirterek vatandaşlara uyarıda bulundu.

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı cep telefon numarası da paylaşarak sosyal medyasında yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“05343282991 Bu numaradan bugün bir kaç kurum ve hatırı sayılır dostlarımızı arayarak kendisini Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram olarak tanıtıp, Belediye Başkanımız ile şu anda beraberiz selamları da var bahanesiyle hayır kurumları adına para yardımı talebinde bulunanlar olmuş. Asla böyle bir şey olmadı, olamaz lütfen arananlar itibar etmesinler.”

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: ENVER BAYRAM UYARDI!