EMLAK, İLAN VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ 1’İNCİ TAKSİT ÖDEMESİNDE SON GÜN 31 MAYIS

EMLAK, İLAN VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ 1’İNCİ TAKSİT ÖDEMESİNDE SON GÜN 31 MAYIS

Süleymanpaşa Belediyesi, emlak, ilan ve çevre temizlik vergisinin 1’inci taksit ödemesinde son günün 31 Mayıs olduğunu duyurdu.

Süleymanpaşa Belediyesi, Emlak Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi, İşyeri Çevre Temizlik Vergisi ve 7256, 7326, 7440 Sayılı Yapılandırma Ödemelerinin 1’inci taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs 2024 Cuma Günü olduğunu açıkladı.

Süleymanpaşa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada mükelleflerin 1’inci taksit ödemelerini Hürriyet Mahallesi’ndeki Tapu Müdürlüğü Emlak Veznesinden, Ortacami Mahallesi Yeni Çarşı Sokak’taki Süleymanpaşa Belediyesi AKOS Ek Hizmet Binası’ndan, Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası’ndan ya da Peştemalcı Caddesi Süleymanpaşa Belediyesi Ek Hizmet Binasından yapabileceği belirtildi. Ödemelerini internet üzerinden yapmak isteyen mükellefler için ise https://ebelediye.suleymanpasa.bel.tr adresi aracılığı ile ödemelerini yapabileceklerinin altı çizildi.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

OTOMOBİLİNİ KÜLE DÖNMÜŞ HALDE BULDU

ÇORLU’DA TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

TEKİRDAĞ’DA TADİLAT YAPARKEN ÇATIDAN DÜŞEN İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

TIRLA ÇARPIŞAN MOTOSİKLETLİNİN AĞIR YARALANDIĞI KAZA KAMERADA

HAYRABOLU’DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR