Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Çerkezköy Belediyesi Kültür Sanat Akademisi ve Mahalle Evleri kursiyerleri tarafından hazırlanan ürünler sergilendi.

Çerkezköy Belediyesi Kültür Sanat Akademisi ve Mahalle Evleri kursiyerleri tarafından yıl boyunca hazırlanan el emeği göz nuru ürünler, Cumhuriyet Meydanı’nda açılan sergi ile görücüye çıktı. Sergi’nin Açılış Töreni’ne Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay katıldı.

Sergi açılış törenine Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan ve çok sayıda vatandaş ile kursiyer katıldı.

KURSLARA 300’ÜN ÜZERİNDE KURSİYER KATILDI

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı içinde düzenlenen Çerkezköy Belediyesi Kültür Sanat Akademisi ve Mahalle Evleri kurslarına 320 civarında yetişkin kursiyerin katıldığını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Geride bıraktığımız eğitim-öğretim yılı içinde Kültür Sanat Akademisi bünyesinde Seramik, Dekoratif Ahşap Süsleme, Makrome, Çini, Kara Kalem ve Yağlı Boya kurslarımızda yetişkin kursiyerlerimize alanında uzman eğitmenler tarafından eğitimler verildi. Veliköy, Kızılpınar ve Bağlık Mahalle evlerimizde ise Hazır Giyim Dikiş ve Makine Nakış’ı alanlarında eğitimler verildi. Kursiyerlerimizin yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru ürünleri bugün açılışını yaptığımız sergide görücüye çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.   

SERGİ 2 GÜN BOYUNCA AÇIK KALACAK

Çerkezköy Belediyesi Kültür Sanat Akademisi ve Mahalle Evleri Yıl Sonu Sergisi’nin 2 gün boyunca Cumhuriyet Meydanı’nda açık olacağını sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak Sosyal Belediyecilik anlamında birbirinden değerli çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Özellikle ev hanımlarımız Kültür Sanat Akademisi ve Mahalle Evlerimizde açılan kurslarımıza katılarak, hem sosyalleşme hem de ev ekonomilerine katkı sağlama imkânı buluyorlar. Bu vesile ile vatandaşlarımızı bu güzel çatı altında birleştiren çok değerli kurs hocalarımıza ve eğitmenlerimize tüm kursiyerlerimiz adına teşekkür ediyorum. Kültür Sanat Akademisi ve Mahalle Evleri kurslarımız önümüzdeki yıllarda da büyüyerek devam edecek” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

Anahtar Kelimeler: EMEĞİ ÜRÜNLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ