EDİRNE’DE TAVA CİĞERCİLERDE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

EDİRNE’DE TAVA CİĞERCİLERDE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Edirne'nin vazgeçilmez lezzeti tava ciğerin tadına bakmak isteyen ziyaretçiler, ciğercilerde uzun kuyruklar oluşturdu.

Kurban Bayramı tatilinde çok sayıda ziyaretçinin akınına uğrayan Edirne’de, tonlarca tava ciğer tüketildi. Kentin vazgeçilmez lezzeti tava ciğerin tadına bakmak isteyen ziyaretçiler, ciğercilerde uzun kuyruklar oluşturdu. 

Tarih ve turizm kenti Edirne’de, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde yoğunluk yaşandı. Sabahın erken saatlerinde Edirne’ye akın eden turistler, ziyaretlerinin ardından kentin meşhur lezzeti tava ciğer yemek için soluğu restoranlarda aldı. Vatandaşlar, restoranların önünde onlarca metre uzunluğundaki sıranın kendilerine gelmesini bekledi. 
CİĞERCİLER YETİŞTİRMEKTE ZORLANDI
Bayram tatilinde binlerce kişinin öğle ve akşam yemeklerinde tercihi tava ciğer oldu. Yoğunluğun had safhaya ulaştığı anlarda ciğerciler, zaman zaman müşterilerine yetişmekte zorlandı. 
Edirne’ye tarihi ve turistik mekanları gezmek için geldiklerini söyleyen ziyaretçiler, kentin meşhur lezzeti tava ciğerin tadına bakmadan Edirne’den ayrılmak istemediklerini belirtti. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

SELİMİYE’NİN ÜZERİNDE HİLAL BÜYÜLEDİ

TRAKYA’DA ŞAP ALARMINA KARŞI SAHADALAR: BÜYÜKBAŞ HAYVANLARA AŞILAMA SÜRÜYOR

KLİMA MOTORUNA SIKIŞAN YAVRU KEDİ KURTARILDI

ARAÇTAKİ GİZLİ BÖLMEDE 8 KİLO 60 GRAM KOKAİN ELE GEÇİRİLDİ

KADINLAR FUTBOL MAÇIYLA GÜNLERİNİ KUTLADI