EDİRNE’DE DOLANDIRICILIK OPERASYONU: 24 SAHTE ALTIN VE 52 BİN TL ELE GEÇİRİLDİ

EDİRNE’DE DOLANDIRICILIK OPERASYONU: 24 SAHTE ALTIN VE 52 BİN TL ELE GEÇİRİLDİ

Edirne’nin Saraçlar Caddesi’ndeki bir kuyumcuda, sahte 1 gram altın bozdurma girişimi tespit edildi.

Edirne’de sahte altınları bozdurmak üzere kuyumcuları dolaşan ve ihbar üzerine takibe alınarak yakalanan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. 

Edirne’nin Saraçlar Caddesi’ndeki bir kuyumcuda, sahte 1 gram altın bozdurma girişimi tespit edildi. Kuyumcu esnafının durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü, Hırsızlık ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince, olayla ilgili fiziki ve KGYS kamera incelemesi yapıldı. 
Polis ekiplerince yapılan çalışma sonucu yakalanan şüpheli şahıslar Y. T. , B.T. ve M.E. kiralık araç içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. 
Araçta ve şahısların üst aramasında ele geçirilen 24 adet sahte 1 gram altın ve 52 bin 445 TL paraya savcı talimatıyla el konuldu. 
Olayla ilgili yakalanan 3 şüpheli şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

SELİMİYE’NİN ÜZERİNDE HİLAL BÜYÜLEDİ

TRAKYA’DA ŞAP ALARMINA KARŞI SAHADALAR: BÜYÜKBAŞ HAYVANLARA AŞILAMA SÜRÜYOR

KLİMA MOTORUNA SIKIŞAN YAVRU KEDİ KURTARILDI

ARAÇTAKİ GİZLİ BÖLMEDE 8 KİLO 60 GRAM KOKAİN ELE GEÇİRİLDİ

KADINLAR FUTBOL MAÇIYLA GÜNLERİNİ KUTLADI