Tarih: 19.03.2021 12:27

KOMPOZİSYON DALINDA ÇERKEZKÖY BİRİNCİSİ İL İKİNCİSİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Milli Eğitim Müdürlüğü`nce düzenlenen `Resim, Şiir ve Kompozisyon` yarışmasında kompozisyon dalında Çerkezköy birincisi seçilen Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi 11. sınıf öğrencisi Sude Yılmaz Tekirdağ`da da il ikincisi oldu.

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nce 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında il genelinde düzenlenen `resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında` ortaokullarda Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencisi Sude Yılmaz il genelinde dereceye girdi. Çerkezköy birincisi olan Sude Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nün yarışma değerlendirmesinde il genelinde kompozisyon dalında ikinci oldu.  Yarışmada kompozisyon dalında il birincisi Çorlu`dan il üçüncüsü ise Hayrabolu`ndan çıktı.

Bu arada yarışmanın resim dalında il birincisi Süleymanpaşa, ikincisi Marmaraereğlisi, üçüncüsü ise Çorlu`daki okullardan, şiir dalında ise Çorlu, Ergene ve Şarköy`den çıktı. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nce düzenlenen ödül törenine Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan da katılarak öğrencilere ödüllerini verdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —