KOMPOZİSYON DALINDA ÇERKEZKÖY BİRİNCİSİ İL İKİNCİSİ OLDU

KOMPOZİSYON DALINDA ÇERKEZKÖY BİRİNCİSİ İL İKİNCİSİ OLDU

Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencisi Sude Yılmaz, milli eğitim müdürlüğünce düzenlenen yarışmada kompozisyon dalında İlçe birincisi il ikincisi oldu.

Milli Eğitim Müdürlüğü`nce düzenlenen `Resim, Şiir ve Kompozisyon` yarışmasında kompozisyon dalında Çerkezköy birincisi seçilen Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi 11. sınıf öğrencisi Sude Yılmaz Tekirdağ`da da il ikincisi oldu.

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nce 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında il genelinde düzenlenen `resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında` ortaokullarda Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencisi Sude Yılmaz il genelinde dereceye girdi. Çerkezköy birincisi olan Sude Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nün yarışma değerlendirmesinde il genelinde kompozisyon dalında ikinci oldu.  Yarışmada kompozisyon dalında il birincisi Çorlu`dan il üçüncüsü ise Hayrabolu`ndan çıktı.

Bu arada yarışmanın resim dalında il birincisi Süleymanpaşa, ikincisi Marmaraereğlisi, üçüncüsü ise Çorlu`daki okullardan, şiir dalında ise Çorlu, Ergene ve Şarköy`den çıktı. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nce düzenlenen ödül törenine Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan da katılarak öğrencilere ödüllerini verdi.

 



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI