Gündem

Gündem Haberleri

DEVLET MİLLET KAYNAŞMASINA DEVAM!

DEVLET MİLLET KAYNAŞMASINA DEVAM!

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru Devlet-Millet Kaynaşması kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Devlet- Millet kaynaşması kapsamında fırsat buldukça ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi ve Yıldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yıldız ile SS 162 Nolu Zirve Kooperatif Başkanı Ali Kosuva’yı ziyaret eden Kaymakam Duru, sohbet edip görüş alışverişinde bulundu.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Devlet- Millet kaynaşması kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Bir taraftan Trakya’nın en güzide ilçesi Çerkezköy’ümüze hizmet ederken bir taraftan da Devlet-Millet kaynaşmasına ziyadesiyle en yüksek düzeyde katkı sağlamak amacıyla her fırsatta esnaflarımızla, firmalarımızla, iş adamlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve vatandaşlarımızla buluşacağımızı ifade etmiştim. Bu kapsamda Yıldız Gurup Başkanı Ahmet Yıdız’a, Çerkezköy- Tekirdağ arasında yolcu taşımacılığı yapan SS 162 Nolu Zirve Kooperatif Başkanı Ali Kosova’ya ve yönetim kurulu üyelerine iş yerlerinde iadeyi ziyaret bulundum. Ziyarette hoş samimi sohbetle beraber güncel konularla ve Çerkezköy’ümüzle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Daha sonra kendilerine hayırlı ve bereketli işler diledim. Yıldız kardeşlere ve kooperatif başkanımıza misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum.”


Haber Kaynak : Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: DEVLET MİLLET KAYNAŞMASINA DEVAM!

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR

EMEKLİ MAAŞINI ATM’DE UNUTTU

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK DEHŞETİ: 1 ÖLÜ, BİRİ POLİS 4 YARALI

POLİS EKİPLERİNCE ÖĞRENCİLERE NARKO GENÇLİK EĞİTİMİ