Gündem

Gündem Haberleri

DEPREM TRAKYA’DA DA HİSSEDİLDİ

DEPREM TRAKYA’DA DA HİSSEDİLDİ

Denizi’nde saat 12.49’da meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli’de hissedildi.

Marmara Denizi’nde saat 12.49’da meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli’de hissedildi. 

Deprem Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’de de hissedilirken, ilk veriler paylaşıldı. Vatandaşların sokağa çıktığı ve kısa süreli paniğe yol açan deprem sonrasında şu ana kadar can veya mal kaybına ilişkin herhangi bir olumsuz durum bildirilmedi. 
Vatandaşlardan Kader Sürücemiş, "Deprem olunca panikledik ve dışarı çıktık. Yaklaşık 4- 5 saniye sürdü, korktuk" dedi. 
Saraçlar Caddesi’ndeki iş yerinin 2. katından hızlıca inen Gizem Yağmur, "Deprem olunca iş yerindeki saatler sallanmaya başladı. Hemen aşağı indik. Deprem burada bu şekilde yaşandı ise İstanbul ve Tekirdağ’ı düşünemiyorum. Allah korusun" dedi. 
Yetkililer, bölgedeki sarsıntının ardından yaşanabilecek artçı depremlere karşı vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı. 
Kırklareli’nde evinde depreme yakalanan Şirin Omaç da çok korktuğunu söyledi. 
Omaç, hemen ailesini aradığını ifade etti. 
 


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: DEPREM TRAKYA’ HİSSEDİLDİ
Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ