DENİZDEKİ YUNUSLAR HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

DENİZDEKİ YUNUSLAR HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Şarköy ilçesi açıklarında deniz yüzeyine çıkan yunuslar, gökyüzünden görüntülendi. Doğayla iç içe yaşayan bu özel anlar, izleyenlere adeta görsel bir şölen sundu.

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi açıklarında deniz yüzeyine çıkan yunuslar, gökyüzünden görüntülendi. Doğayla iç içe yaşayan bu özel anlar, izleyenlere adeta görsel bir şölen sundu. 

Yamaç paraşütü pilotu Okay Güzel, Uçmakdere semalarında uçuş yaptığı sırada denizde hareketlilik fark etti. Dikkatini çeken yunusları daha yakından görüntülemek isteyen Güzel, yanında bulunan dron ile anı kayda aldı. Mavi sular üzerinde süzülen yunuslar, hem havadan hem denizden izleyenlere görsel şölen oluşturdu. 
O anları anlatan Okay Güzel, "Yunusları görünce hem sevindik hem de bu güzelliği kayıt altına almak istedim. Çok güzel görüntüler ortaya çıktı" diyerek duygularını paylaştı. 
Kısa bir süre deniz yüzeyinde gözlemlenen yunuslar, ardından derin sulara yönelerek gözden kayboldu. Uçmakdere ve çevresi, son yıllarda hem ekstrem sporlarla hem de doğal yaşamın zenginliğiyle doğaseverlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

YANIKAĞIL MEZARLIĞI YENİDEN DÜZENLENEREK VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU

TEKİRDAĞ BAROSU’NDAN ANKARA’DA GÜÇLÜ SAVUNMA NÖBETİ

TEKİRDAĞ, KARADENİZ BÖLGESİNİ AFETLERE KARŞI BİRLEŞTİRİYOR

TEKİRDAĞ’DAKİ HAYRABOLU GÖLETİ’NDE SU SEVİYESİ CİDDİ ORANDA DÜŞTÜ

TEKİRDAĞ BAROSU: ALTAYLI KARARI ÖLÇÜLÜLÜK VE ADİL YARGILANMA İLKELERİNİ ZEDELİYOR