Gündem

Gündem Haberleri

DENETİM ÜSTÜNE DENETİM

DENETİM ÜSTÜNE DENETİM

Denetim üstüne denetim

Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne bağlı gıda denetim ekipleri, yılbaşına sayılı günler kala vatandaşın sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşımı için üretim, satış ve toplu tüketim yerlerini adeta abluka altına alarak, denetimlerini gerçekleştiriyor.


Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne bağlı gıda denetim personeli halkın daha sağlıklı, güvenli ve mevzuata uygun gıdaya ulaşımı için üretim, satış ve toplu tüketim yerlerini adeta abluka altına aldı. İl genelinde kontrol görevlileri tarafından yılbaşı öncesi ‘Denetlenmeyen hiçbir yer kalmayacak’ sloganıyla gıda üretim, satış ve toplu tüketim yerleri tek tek kontrol ediliyor.
Kuru yemiş, şekerleme, pastane ve alkollü-alkolsüz ürünlerde yapılan denetimler, gıda güvenliği esas alınarak yapılıyor. Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce yapılan açıklamada, “Halkımızın güvenli ve mevzuata uygun şartlarda üretilmiş ve satışı yapılan gıdalara ulaşımı için aralıksız devam etmektedir” denildi.


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: DENETİM ÜSTÜNE DENETİM
Yorum Yazın

YÜCEER'DEN ÇERKEZKÖY'DE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NA ZİYARET

MURATLI’DA ÖRNEK DAVRANIŞ: PARKTA BULDUĞU ÇANTAYI ZABITAYA TESLİM ETTİ

KAPAKLI’DA "ŞEFİK ŞAHİN TAZİYE EVİ" HİZMETE AÇILDI

TEKİRDAĞ’DA ÇÖPE ATILAN CÜZDAN BELEDİYENİN TİTİZ ÇALIŞMASIYLA BULUNDU

TEKİRDAĞ’DA GANOS DAĞI’NDA YABAN HAYATI FOTOKAPANA YANSIDI