Tarih: 30.09.2022 15:10

ÇTSO BAŞKAN ADAYI AHMET ÇETİN TRAKYADENT’İN AÇILIŞINA KATILDI

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkan Adayı Ahmet Çetin, merkezi Çerkezköy’de bulunan TrakyaDent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin ikinci şubesi olan Çorlu Şubesi’nin açılışına katıldı.

Dün Çorlu Çetin Emeç Bulvarı’nda saat 14.00’de gerçekleştirilen açılışa CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op.Dr. Ayhan Arslan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, TrakyaDent Yönetim Kurulu üyesi ve Subaykan Pandar’ın eşi Dt. Demet Pandar, TrakyaDent Çerkezköy Şubesi Genel Müdürü Yaşar Pala, siyasiler, muhtarlar ve davetliler katıldı.

ÇTSO Başkan Adayı Ahmet Çetin, açılış sonrası TrakyaDent’in yeni şubesini gezerek, Yönetim Kurulu Üyesi Subaykan Pandar’ın eşi Dt. Demet Pandar ve TrakyaDent Çerkezköy Şubesi Genel Müdürü Yaşar Pala’ya hayırlı olsun temennisinde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —