ÇTSO BAŞKAN ADAYI AHMET ÇETİN TRAKYADENT’İN AÇILIŞINA KATILDI

ÇTSO BAŞKAN ADAYI AHMET ÇETİN TRAKYADENT’İN AÇILIŞINA KATILDI

ÇTSO Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin TrakyaDent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin Çorlu Şubesi açılışına katılarak, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkan Adayı Ahmet Çetin, merkezi Çerkezköy’de bulunan TrakyaDent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin ikinci şubesi olan Çorlu Şubesi’nin açılışına katıldı.

Dün Çorlu Çetin Emeç Bulvarı’nda saat 14.00’de gerçekleştirilen açılışa CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op.Dr. Ayhan Arslan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, TrakyaDent Yönetim Kurulu üyesi ve Subaykan Pandar’ın eşi Dt. Demet Pandar, TrakyaDent Çerkezköy Şubesi Genel Müdürü Yaşar Pala, siyasiler, muhtarlar ve davetliler katıldı.

ÇTSO Başkan Adayı Ahmet Çetin, açılış sonrası TrakyaDent’in yeni şubesini gezerek, Yönetim Kurulu Üyesi Subaykan Pandar’ın eşi Dt. Demet Pandar ve TrakyaDent Çerkezköy Şubesi Genel Müdürü Yaşar Pala’ya hayırlı olsun temennisinde bulundu.



SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

İLK BİN İÇİNDE 35 FİRMA ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ