ÇORLU’DA ORMANLIK ALANDA KORKUTAN YANGIN

ÇORLU’DA ORMANLIK ALANDA KORKUTAN YANGIN

Çorlu’da anızda başlayarak 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Ormanı’na sıçrayan yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Tekirdağ Çorlu’da anızda başlayarak 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Ormanı’na sıçrayan yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. 

Önerler Mahallesi İstanbul yolu üzerindeki anızda başlayan yangın 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Ormanı’na sıçradı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi ve belediye tankeri sevk edildi. Yangın ekiplerin müdahalesi sonrası söndürülürken, yaklaşık 10 dönüm ağaçlık alan zarar gördü. 
Çorlu Kaymakamı Niyazi Erten, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Engin Türk ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan olay yerine gelerek, yangınla ilgili bilgi aldı. 
Yangının çıkış sebebi araştırılıyor. 
 


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: ÇORLU’ ORMANLIK ALANDA KORKUTAN YANGIN
Yorum Yazın

YÜCEER'DEN ÇERKEZKÖY'DE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NA ZİYARET

MURATLI’DA ÖRNEK DAVRANIŞ: PARKTA BULDUĞU ÇANTAYI ZABITAYA TESLİM ETTİ

KAPAKLI’DA "ŞEFİK ŞAHİN TAZİYE EVİ" HİZMETE AÇILDI

TEKİRDAĞ’DA ÇÖPE ATILAN CÜZDAN BELEDİYENİN TİTİZ ÇALIŞMASIYLA BULUNDU

TEKİRDAĞ’DA GANOS DAĞI’NDA YABAN HAYATI FOTOKAPANA YANSIDI