ÇOK SEÇİM ATLATTIK İDDİALIYIZ

ÇOK SEÇİM ATLATTIK İDDİALIYIZ

Önceki hafta AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na getirilen Salih Azbay, Trakya Flaş Haber’i ziyaretinde, yeni yönetim olmalarına rağmen 14 Mayıs’a hazır olduklarını söyledi.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, yeni göreve gelmelerinin 14 Mayıs seçimlerine hazır olmalarına engel olmadığını belirterek, “Kısa süre oldu göreve geldik ama biz çok seçim atlattık, iddialıyız.”dedi.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Bulduk ve Serdar Hanedaroğlu ile birlikte Trakya Flaş Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Önceki hafta ilçe başkanlığı görevine atanan Salih Azbay ve beraberindekileri genel yayın yönetmenimiz Abdulhamit Albez, misafir etti. Genel Yayın Yönetmenimiz Albez’in yeni göreve geldiniz, önünüzde de bir seçim var. Zor olmayacak mı?” sorusu üzerine açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Salih Azbay, “Kuruluşundan itibaren AK Parti’nin içinde yer alıyorum. 2001’de Erzurum Kazım Karabekir İlçesi’nde AK Parti’nin kurucu üyesiyim. 2007’de Çerkezköy’e geldim. 4 dönem ilçe yönetiminde yer aldım. 2007’de Çerkezköy ilçesinin Veliköy beldesinde görev aldım. 2014’te Tekirdağ Büyükşehir olunca, Çerkezköy ilçe yönetiminde medya tanıtım görevinde bulundum. Sonra Genel Sekreter ve Halkla İlişkiler görevlerini yürüttüm. Her daim eksik olmadan AK Parti’ye çalıştım. Buralar milletin evi, Allah’ın davası. Bu davada kim taş üstüne taş koymuşsa Allah ondan razı olsun. Biz de nefesimiz yettiğince milletimizi kucaklayacağız. Çok seçim atlattık, iddialıyız. Kamil abimin tecrübesinden de istifade edeceğiz. Seçim sürecinde insanları kırmaya, yük olmaya değil, yük almaya geldik. Yönetimiz seçimler konusunda tecrübeli, inşallah 14 Mayıs seçimlerinden de AK Parti zaferle çıkacak.”dedi.

Ziyaret sonrası Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez, Salih Azbay ve ekibine, teşekkür ederek, yeni görevlerinde de başarılar diledi.



Anahtar Kelimeler: SEÇİM ATLATTIK İDDİALIYIZ

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM