ÇOCUKLARI DARP EDİLEN VELİLER İLE ÇOSB MÜDÜRÜ ARASINDA GERGİNLİK

ÇOCUKLARI DARP EDİLEN VELİLER İLE ÇOSB MÜDÜRÜ ARASINDA GERGİNLİK

ÇOSB Müdürü ile veliler arasında gerginlik yaşandı.

Tekirdağ’da Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde bazı öğretmenlerin çocuklara şiddet uyguladığı iddiaları ve şiddet görüntülerinin ardından ÇOSB Müdürü ile veliler arasında gerginlik yaşandı. 


Tekirdağ’da Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’ndeki çocukların öğretmenleri tarafından defalarca darp edilmesine ilişkin görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Şiddet iddialarına tepki gösteren veliler ile kreş yönetimi ve OSB yetkilileri arasında gerginlik yaşandı. Veliler, “Kamera görüntüleri neden düzenli olarak seyredilmedi. Özellikle görüntülerden neden öğrenci velileri haberdar edilmedi. 6 aydır bu öğretmenler neden görevden alınmadı. Bu kadar çocuğun vebalini aldınız. O yastığa kafanı koyduğun zamanda İnşallah rahat uyursun’ diyerek tepki gösterdi. 
Velilere açıklama yapan ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, “Konu zaten yargıya intikal etti. Biz konu yargıya intikal ettiği için yargının vereceği karara hepimiz saygılıyız. Şu an sizlere bunun dışında bir şey söylersem uygun olmaz. Diğer sınıflarla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 

 
 


Haber Kaynak : İha

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?