Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

ÇOCUKLAR ‘AFACAN EFECAN’ OYUNUNU KEYİFLE İZLEDİ

ÇOCUKLAR ‘AFACAN EFECAN’ OYUNUNU KEYİFLE İZLEDİ

Kapaklı Belediyesi Mart ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen ‘Afacan Efecan’ adlı oyun çocuklar tarafından keyifle izlendi.

Kapaklı Belediyesi Mart ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen ‘Afacan Efecan’ adlı oyun çocuklar tarafından keyifle izlendi. Atatürk Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak iki seans halinde sahnelenen tiyatro oyununa çocuklar yoğun ilgi gösterirken, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de oyunu çocuklarla birlikte izledi ve ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

İKİ SEANS HALİNDE SAHNELENDİ

Kapaklı Belediyesi 7’den 70’e tüm vatandaşları kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Mart ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Hayrabolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Çocuk Tiyatrosu ekibi tarafından “Afacan Efecan” adlı oyun 5 Mart Cumartesi günü 13.00 ve 15.00 saatleri olmak üzere 2 seans halinde ücretsiz olarak sahnelendi.

HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİLER

Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna çocuklar yoğun ilgi gösterdi. İki seansta da salonu tamamen dolduran çocuklar dede-torun ilişkinin eğlenceli bir şekilde anlatıldığı oyunda hem doyasıya eğlendi hem de öğrendi.

Oyunu çocuklarla birlikte seyreden Başkan Çetin, oyun sonunda Hayrabolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Çocuk Tiyatrosu ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Başkan Çetin, “Çocuklarımızı kültürel, sanatsal, sportif faaliyetlerle buluşturmaya, iç dünyalarını zenginleştirmeye devam ediyoruz. Ocak ve Şubat ayında olduğu gibi bu ayda da çocuklarımıza yönelik tiyatro etkinliklerimiz devam ediyor.” dedi. Başkan Çetin, oyun sonrasında minikler ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ