Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

ÇOCUK ATÖLYESİ AÇILIYOR

ÇOCUK ATÖLYESİ AÇILIYOR

Çerkezköy Belediyesi tarafından açılacak olan Çocuk Atölyesi başvuruları 31 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

Çerkezköy Belediyesi tarafından açılacak olan ve 5-6 yaş çocuklar için 4 farklı branşta ücretsiz eğitimlerin verileceği Çocuk Atölyesi başvuruları 31 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

Çerkezköy Belediyesi Çocuk Atölyesi için başvuruların 31 Ocak Pazartesi günü başlayacağını açıklayan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Atatürk Kültür Merkezimizde 5 ve 6 yaş çocuklarımız için açacağımız Çocuk Atölyemizde Yaratıcı Drama, Akıl ve Zeka Oyunları, Ahşap Boyama, Fen, Teknoloji, Matematik ve Mühendislik (STEM) branşlarında ücretsiz eğitim verilecek. Konusunda uzman eğitmenler tarafından verilecek kurslarımıza çocuklarını kayıt ettirmek isteyen vatandaşlarımız 31 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.

KONTENJAN 40 KİŞİLİK

 Bu yıl ilk defa açılacak olan Çerkezköy Belediyesi Çocuk Atölyesi’nin kontenjanının 40 kişilik olduğunu belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, 4 farklı branşta ücretsiz olarak verilecek Çocuk Atölyesi kurslarının kayıtların tamamlanmasının ardından Atatürk Kültür Merkezi’nde başlayacağını ifade ederek, “Okul öncesi Çocuk Atölyemizde 4 farklı branşta verilecek olan kurslarımız kayıtların tamamlanmasının ardından eğitimler başlayacak” açıklamasını yaptı.


Haber Kaynak : Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: ÇOCUK ATÖLYESİ AÇILIYOR
Yorum Yazın

AZİZ SANCAR ANADOLU LİSESİ KIZ VOLEYBOL TAKIMI İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

GENEL YAYIN YÖNETMENİ ALBEZ’DEN BAŞKAN ÇETİN’E ANLAMLI ZİYARET

DOĞA KOLEJİ ÇERKEZKÖY KAMPÜSÜ EĞİTİMDE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI İLE YÜZDE 100 BAŞARIYA YÜZDE 100 BURS FIRSATI

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA FARKLILIKLARI KUCAKLAYAN ETKİNLİK