CHP İL YÖNETİMİNDEN ÇERKEZKÖY ÇIKARMASI

CHP İL YÖNETİMİNDEN ÇERKEZKÖY ÇIKARMASI

CHP Tekirdağ İl Yönetimi, Çerkezköy’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar ve yönetimi, Çerkezköy’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bugün saat 12:00’da CHP Çerkezköy İlçe Teşkilat Binası’nı ziyaret eden Başkan Nallar, daha sonrasında Çerkezköy Belediyesi’ne giderek Belediye Başkanı Vahap Akay ile istişarelerde bulundu. 

CHP’NİN ZAFER YILI OLACAK 

Göreve yeni gelen CHP Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar, yönetimi ile birlikte Çerkezköy’e çıkarma gerçekleştirdi. Program, CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı ile bir araya gelinmesiyle başladı. Volkan Nallar ve yönetimini, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez karşıladı. İlçe Başkanı Dönmez, Tekirdağ İl Yönetimi’nin ziyaretlerinden dolayı çok memnun kaldığını ifade ederek, “Yeni yıl, yeni yönetimle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’nin zafer yılı olacak” dedi.   

Akabinde sözü devralan taze Başkan Volkan Nallar, 2023 yılında sağlık ve CHP için iktidar dileyerek söze başladı. Sahada aktif çalışmalar gerçekleştirdiklerine değinen Başkan Nallar konuşmasında şunları kaydetti: 

GÖRDÜĞÜMÜZ MANZARA İÇ AÇICI DEĞİL 

“Bu yıl halkımızla daha fazla bir arada olacağız. Artık yönetimimizle birlikte arabamıza atlayıp vatandaşlarımız ile buluşuyoruz. Dertlerini dinliyoruz. Bugün de gece yarılarına kadar Çerkezköy’deyiz. Başkanımız Akay çağırırsa yine geliriz. Ziyaretlerimizde halkımızın mutlu olmadığını görüyoruz. Pazar yerlerini ziyaret ediyoruz, gördüğümüz manzara hiç iç açıcı değil. EYT hakkında ayrı bir basın açıklaması yapacağız, ancak halkımız EYT’den sonra da mutlu olamadı. 

PAZARDA KIRIK YUMURTA SORAN GÖRDÜK  

Pazarlarda bir karnabaharı 4’e bölüp satıyorlar. Kırık yumurta soran gördük. Ben kırık yumurta sorulduğunu ilk defa görüyorum. Ayakkabı tamircilerini aynı şekilde görüyoruz, sıradan geçilmiyor. İnsanlar yeni ayakkabı almıyor. Alım gücü daha önce görülmedik şekilde düşük. Bu dertlere çare ve çözüm sağlamak için çalışıyoruz.” 

BELEDİYE ZİYARETİ

Volkan Nallar ve yönetimi CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı ziyaretinden sonra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Çalışmalarında Vahap Akay’a başarılar dileyen Volkan Nallar, Çerkezköy’ün emin ellerde olduğunu söyledi. Başkan Akay konuklar ile tek tek tokalaşıp selamlaştıktan sonra, Çerkezköy’de gerçekleştirilen çalışmalar hakkında CHP İl Yönetimi’ni bilgilendirdi. 29 Ekim Caddesi’nde süren üstyapı çalışmalarının bitmek üzere olduğunu söyleyen Başkan Akay konuşmasında şunları kaydetti: 

CADDELER YAKINDA TAMAMLANMIŞ OLACAK 

“29 Ekim, Narin ve Öztrak caddeleri yakında bitmiş olacak. Asfalt atma işlemlerimize devam ediyoruz. Sadece Atatürk ve Öztrak caddelerinde 32 kilometre boru döşendi. Şimdi caddeleri dolaştıktan sonra Kent Park’ın içinden geçeceğiz. Kent Park’ın olduğu yer derme çatma bir pazar yeriydi. Şimdi Çerkezköy halkına yakışır bir bölge haline geldi. Süleymanpaşa’da pazar yerinin 5’te 1’i kapalı. Biz pazar yerini tam kapalı şekilde yaptık. 

İKTİDAR PARTİSİNİN KONUŞMAYA HAKKI YOK 

Ciddi bir proje hazırlığı ile yola çıktık. Altyapı ve üstyapı çalışmalarımıza 2021 yılının ağustos ayı başladık. Betonun metreküpüne gelen akıl almaz zamlar işimizi büyük oranda aksattı. Vatandaşlardan gelen eleştiriyi anlayışla karşılıyoruz. Ancak iktidar partisi ilçe yönetiminin bu konuda söz hakkı yok. Piyasayı bu hale getirenler kendileri. Biz şimdi ihale yapıyoruz ancak katılımcı bulamıyoruz. Ekonomiyi bu hale getiren iktidar partisinin ilçe yönetiminin konuşmaya hakkı yok.” 

CHP Tekirdağ İl Başkanı Nallar ve yönetimi, belediye ziyaretlerinden sonra, Başkan Vahap Akay, CHP'li belediye  meclis üyeleri ve CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi’nin de katılımıyla Atatürk Caddesi’nde esnafları ziyaret etti. Ardından Pazarcılar Derneği’ni ziyaret eden CHP yönetimi, pazar yerinde pazarcıların dertlerini dinledi.


Haber Kaynak : FAHRETTİN KOÇAK

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ