CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKAN ŞAHIS DİLENCİLİK YAPARKEN YAKALANDI

CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKAN ŞAHIS DİLENCİLİK YAPARKEN YAKALANDI

Muratlı'da semt pazarından kaynaklı kalabalığı fırsat bilen dilenciler, insan yoğunluğunun en çok yaşandığı bölgelerde zabıta ve polis ekiplerince yakalandı.

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde semt pazarından kaynaklı kalabalığı fırsat bilen dilenciler, insan yoğunluğunun en çok yaşandığı bölgelerde zabıta ve polis ekiplerince yakalandı. Korona virüs izni sayesinde cezaevinden çıkan şahıs dilencilik yaparken yakalandı.
İlçenin Muradiye Mahallesi Nazım Sav Caddesi üzerinde Çarşı Camii önünde bir dilenciye müdahale eden zabıtalar, zorluk çıkaran A.A. adlı dilenciyi polisin yardımıyla götürebildi. Dilenci, güçlükle Zabıta Karakolu’na götürüldü.
Burada kimlik tespiti yapılan dilencinin üzerinden bir miktar kağıt para ve bozuk para çıktı. Zabıta ekipleri tarafından dilenciye Kabahatler Kanunu’na göre işlem uygulandı.
Diğer taraftan, saldırgan tavırları ile zabıtaya zorluk çıkaran A.A. adlı dilencinin gasp, hırsızlık, yağma, uyuşturucu gibi suç kayıtlarının bulunduğu, korona virüs izni sayesinde cezaevinden çıktığı da öğrenildi. Dilencinin yakalanınca cebindeki bazı kâğıt paraları yırtmaya çalışması da dikkatlerden kaçmadı.


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ