ÇERKEZKÖYLÜLER HAYVANLARA DESTEK OLACAK

ÇERKEZKÖYLÜLER HAYVANLARA DESTEK OLACAK

Çerkezköy Hayvanseverler Platformu öldürülmesi planlanan hayvanlara destek olmak için Adalet Mitingine giderek hayvanlara destek olacaklar.

Çerkezköy Hayvanseverler Platformu’nun yaptığı yazılı duyuruyla Çerkezköy Belediyesi tarafından ayarlanan araçlarla, Çerkezköylü hayvanseverler çözüm önerisi adı altında öldürülecek olan hayvanlara destek için İstanbul’daki Adalet Mitingine gidecekler.

Çerkezköy Hayvanseverler Platformu Çerkezköy’deki tüm hayvanseverleri yaptığı duyuru ile Adalet Mitingi’ne davet etti. Duyuruda Belediye tarafından sağlanan araçların Çerkezköy Kent Park’tan 2 Haziran Pazar günü saat 10.00’da kalkacağı belirtildi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan ve duyuru yayımlayan Çerkezköy Hayvanseverler Platformu, ‘’Tek suçları hayvan yaratılmış olmaları çözüm önerisi adı altında öldürmeyi planlıyorlar. Biz onların sesi olmazsak hepsi tek tek öldürülecekler binlerce can, zulme susan dilsiz şeytandır. İstanbul'daki Adalet Mitingi için 2 Haziran Pazar günü saat 10.00’da Çerkezköy kent parktan araç kalkacak. Gerçek hayvan severleri bekliyoruz. Çerkezköy belediyesine araç temin ettikleri için teşekkür ederiz.’’ ifadelerini kullanarak katılmak isteyen hayvanseverlerin 05394730997 numaralı telefonu arayarak kendilerine ulaşıp bilgi alabilecekleri belirtildi.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

BOŞ ARAZİDE YANGIN ÇIKTI

BARO BAŞKANI GÜRCÜN BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI SAĞKAN’I ZİYARET ETTİ

FİRARİ HÜKÜMLÜ KIRKLARELİ’NDE YAKALANDI

KIRKLARELİ’NDE 265 KAÇAK GÖÇMEN YAKANDI