ÇERKEZKÖY'DEKİ METRUK YAPILAR UYUŞTURUCU BAĞIMLILARININ KONTROLÜNDE

ÇERKEZKÖY

Çerkezköy İstasyon Mahallesi’nde bulunan metruk yapılar, bölge halkının faaliyetleri sonucu bir nebze olsun temizlendi.

Çerkezköy İstasyon Mahallesi’nde bulunan, uyuşturucu bağımlılarının mesken edindiği metruk yapılar, bölge halkının gece geç saatlere kadar süren devriyeleri sonucu bir nebze olsun temizlendi.

Trakya Flaş Haber muhabirlerine Çerkezköy İstasyon Mahallesi’nde bulunan metruk yapıları gezdiren vatandaşlar, bölgenin uzun süredir uyuşturucu satıcılarının ve bağımlıların kontrolünde olduğunu, burada uyuşturucu maddeleri satan ve kullananların Çerkezköylü vatandaşları rahatsız edip ciddi asayiş sorunlarına sebebiyet verdiğini söyledi. 

AFGAN MÜLTECİLERDEN SONRA

Emniyet ekiplerinin müdahalesinin yetersiz kalması sonucu kendileri bir araya gelerek sosyal bilinç oluşturmaya çalışan vatandaşlardan biri olan Mehmet Emin Erçin, “Bölge uzun süredir uyuşturucu satıcılarının kontrolünde. Biz kendi halinde vatandaşlar olarak çocuklarımızı, gençlerimizi bu uyuşturucu batağından uzak tutmak için buralardan gençlerimizi toplayıp, ailelerine teslim ettik. Özellikle Afgan mültecilerden sonra uyuşturucu trafiği mahallemizde büyük artış gösterdi. Emniyet ekiplerimizden, kolluk kuvvetlerimizden bölgenin temizlenmesi için destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 


Haber Kaynak : FAHRETTİN KOÇAK

AFAD UYARMIŞTI: TEKİRDAĞ KAPAKLI’DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

SÜLEYMANPAŞA’DA 200 BİN ADET DOLDURULMUŞ MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

GAZİLER DERNEĞİ BAŞKANI: VAROLUŞ MÜCADELESİNİN ŞİFRESİ ‘ÖLÜRSEM ŞEHİT, KALIRSAM GAZİ’ DEYİŞİNDE SAKLIDIR

BUNU DA GÖRDÜK!

SILA BEBEK’LE İLGİLİ VALİLİK’TEN AÇIKLAMA