ÇERKEZKÖY'DEKİ KANDİL SİMİDİ DAĞITIMINA ALBAYRAK'TA KATILDI

ÇERKEZKÖY

Çerkezköy Belediyesi Başkanı Vahap Akay; Çerkezköy halkının ve İslam Aleminin mübarek Regaib Kandili’ni tebrik eder ve hayırlara vesile olmasını dilerim" Dedi.

Çerkezköy Belediyesi tarafından Regaib Kandili dolayısı ile Çerkezköy  genelinde kandil simidi dağıtıldı.

Regaib Kandili dolayısı ile Belediye Meydanı’ndaki kandil simidi dağıtımına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Nedim Yılancı da katılarak, vatandaşların Regaib Kandilini kutladılar.

BELEDİYE BAŞKANI AKAY’DAN KANDİL MESAJI

Çerkezköy halkının ve İslam Aleminin mübarek Regaib Kandili’ni tebrik eden ve hayırlara vesile olmasını dileyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu gece idrak edeceğimiz Regaib Kandili’nin başta ilçemiz olmak üzere kentimize, Tekirdağ’ımıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimizin Regaib Kandili’ni ve mübarek üç aylarını kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi.

PAZAR YERİ’NDE ESNAF VE VATANDAŞLARLA İLE BİR ARAYA GELDİ

Çerkezköy Belediyesi önündeki Kandil Simidi ikramının ardından Çerkezköy Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’ne geçen Belediye Başkanı Vahap Akay, pazarda bulunan vatandaşlara ve esnaflara Kandil simidi dağıtarak vatandaşların ve esnafların mübarek Regaib Kandili’ni kutladı, Pazar esnafı ve vatandaşlarla da sohbet etti.

KAMU KURULUŞLARINA DA KANDİL SİMİDİ ULAŞTIRILDI

Çerkezköy Belediyesi tarafından Belediye önünde Kapalı Pazar Yeri’nde, Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerinde kandil simidi dağıtılırken, Çerkezköy’de bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerine de Belediye görevlileri tarafından kandil simidi ikramında bulunuldu.

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ