ÇERKEZKÖY'DE ZABITALAR KAĞIT TOPLAYICILARINI TOPLADI

ÇERKEZKÖY

Çerkezköy’de zabıtalar kağıt toplayıcılarına geçit vermiyor. Zabıtalar tarafından önleri kesilip işlerini yapmalarına müsaade edilmeyen kağıt toplayıcılarının hırsızlık yaptığı iddia edildi.

Çerkezköy’de zabıtalar kağıt toplayıcılarına geçit vermiyor. Zabıtalar tarafından önleri kesilip arabaları ellerinden alınan kağıt toplayıcıları, mahalle aralarında aranan suçlular gibi kağıt topluyor.

Çerkezköy'de, belediye zabıtaları tarafından kağıt toplayıcılarına geçit verilmiyor. Zabıtaların kağıt toplayıcılarının arabalarının ellerinden alındığına şahit olan vatandaşlar durumun sebebini öğrenmek isteyince, zabıtalar kağıt toplayıcılarının hırsızlık yaptığını söyledi. Bazı vatandaşlar ise, bir kişinin suçunun tüm kağıt toplayıcıları üzerine atılmaması gerektiğini söyleyerek tepki gösterdi. 

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ SORUNU ÇÖZEBİLİR

Çerkezköy Belediyesi'nin hayata geçirmeyi planladığı 'bağımsız kağıt toplayıcıları' uygulaması, kağıt toplama işini yapanların hayatını kolaylaştırabilir. Kapaklı Belediyesi'nde zaten uygulanan bu sistemde, bağımsız sıfır atık toplayıcıları Atık Yönetimi Sistemi'ne dahil edilerek, emniyet müdürlükleri ve jandarma komutanlıklarının onayı ile Bağımsız Sıfır Atık Toplayıcısı Kartı sahibi olabiliyor. Bu sayede kağıt toplayıcıları, işlerini yaparken engellenmeden, yasal olarak faaliyet gösterebiliyorlar.


Haber Kaynak : FAHRETTİN KOÇAK

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI