ÇERKEZKÖY’DE TELEKOM’A TEPKİ YAĞMIŞTI: OKUL MÜDÜRÜ ÖNLEM ALDI

ÇERKEZKÖY’DE TELEKOM’A TEPKİ YAĞMIŞTI: OKUL MÜDÜRÜ ÖNLEM ALDI

Çerkezköy'de TELEKOM’a ait çukurun günlerce kapatılmaması üzerine Yusuf Şenel Ortaokulu Müdürü kendi imkanlarını kullanarak alanda önlem aldı.

Çerkezköy Cumhuriyet Mahallesi’nde TELEKOM’a ait çukurun günlerce kapatılmaması ve çevredeki vatandaşlar için bir tehdit oluşturması üzerine Yusuf Şenel Ortaokulu Müdürü’nün kendi imkanları çerçevesinde açık çukuru taşlarla örterek önlem aldığı öğrenildi.

Çerkezköy'de  TELEKOM’a ait çukurun günlerce kapatılmaması üzerine Yusuf Şenel Ortaokulu Müdürü kendi imkanlarını kullanarak alanda önlem aldı. Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Cumhuriyet Mahallesi’nde Türk Telekom tarafından açılan çukur kapaksız bırakılmıştı. Kapaksız bırakılan çukurun ilk başlarda Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne  (TESKİ) ait olduğu sanılsa da TESKİ yetkilileri söz konusu alanın TELEKOM’a ait bir baca olduğunu bildirdi. 

ÇUKURU TAŞLARLA ÖRTTÜ

17 Ocak’tan bu yana kadar açık bırakılan baca, çevreden geçen yayalar için, araçlar için ve Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Yusuf Şenel Ortaokulu öğrencileri için ciddi tehdit oluşturuyordu. Bu tehlikeyi gören Yusuf Şenel Ortaokulu Müdürü’nün açık çukuru taşlarla örterek tedbir aldığı öğrenildi. Açtığı bacayı günlerce açık bırakan TELEKOM’a ise çevredeki vatandaşlar tarafından tepki yağdı.


Haber Kaynak : FAHRETTİN KOÇAK

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ