ÇERKEZKÖY'DE RAMAZAN AYI DENETİMLERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

ÇERKEZKÖY

Tekirdağ Çerkezköy'de İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Öner’in de katılımıyla Ramazan Ayı’nda tüketimi artan ürünlerle ilgili denetim yapıldı.

Tekirdağ Çerkezköy'de Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan Ayı’nda tüketimi artan ürünlerle ilgili denetim yapıldı. Tatlı, pide, ekmek, süt ve süt ürünleri üretim ve satışını yapan işletmelerde denetim gerçekleştirildi. 

Tekirdağ Çerkezköy'de İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Öner’in de katılımıyla Ramazan Ayı’nda tüketimi artan ürünlerle ilgili denetim yapıldı. Özellikle ekmek ve pide başta olmak üzere unlu mamül işletmecileri, ekmek, tatlı, şeker ve şekerli mamuller, et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri üretim ve satış yapan işletmeler ile Ramazan paketi, kolisi satışı yapan işletmeler denetlendi. Gıda kontrol ekiplerinin titizlikle kontrol ettiği denetimlerin Ramazan Ayı boyunca artarak devam edeceği kaydedildi. 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

YILBAŞI PASTASINDAN ALTIN ÇIKINCA ŞAŞIRDI

TEKİRDAĞ’DA YILBAŞI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI

SERALARDA MODERN ÜRETİM: TONLARCA SALATALIK VE SÜS BİTKİSİ ÜRETİMİ

TEKİRDAĞ’DA BALIKÇILARA YÖNELİK DENETİM VE BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI

VALİ RECEP SOYTÜRK’TEN REGAİP KANDİLİ MESAJI