ÇERKEZKÖY'DE OKULA YAKIN OTLUK ALANDA YANGIN

ÇERKEZKÖY

Yangın bölgedeki okullara sıçramadan söndürülürken, gökyüzüne yükselen dumanlar dron kameralarına yansıdı.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde otluk alanda yangın çıktı. Yangın bölgedeki okullara sıçramadan söndürülürken, gökyüzüne yükselen dumanlar dron kameralarına yansıdı. 
Edinilen bilgiye göre, Çerkezköy ilçesinde Narin Caddesi üzerinde bulunan Halit Narin Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nin karşısında bulunan otluk alanda çıkan yangın vatandaşları korkuttu. Gökyüzüne yükselen dumanlar şehrin dört bir yanından görülürken, alevlerin okullara sıçramaması için zamana karşı yarış başladı. 
Olay yerine gelen ekipler yangını kontrol altına alırken, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de yetkililerden bilgi aldı. 
Yangının çıkış sebebi araştırılıyor. 
 


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY' OKULA YAKIN OTLUK ALANDA YANGIN
Yorum Yazın

YÜCEER'DEN ÇERKEZKÖY'DE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NA ZİYARET

MURATLI’DA ÖRNEK DAVRANIŞ: PARKTA BULDUĞU ÇANTAYI ZABITAYA TESLİM ETTİ

KAPAKLI’DA "ŞEFİK ŞAHİN TAZİYE EVİ" HİZMETE AÇILDI

TEKİRDAĞ’DA ÇÖPE ATILAN CÜZDAN BELEDİYENİN TİTİZ ÇALIŞMASIYLA BULUNDU

TEKİRDAĞ’DA GANOS DAĞI’NDA YABAN HAYATI FOTOKAPANA YANSIDI