ÇERKEZKÖY’DE EĞİTİM YATIRIMLARI HIZLA DEVAM EDİYOR

ÇERKEZKÖY’DE EĞİTİM YATIRIMLARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çerkezköy’de gerçekleştirilen eğitim yatırımları hızla devam ediyor.

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘Çerkezköy İlçesi 2024 Yılı Eğitim Yatırımları’ kapsamında yapımı sürdürülen okulların inşaatları hızla devam ediyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün eğitim yatırımları kapsamında gerçekleştirdiği okul inşaatlarının yapımının hızla devam ettiği Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından duyuruldu. Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından yayımlanan duyuruda okul inşaatlarının durumu şu şekilde kaydedildi:

‘’İnşaat çalışmalarına Ambardere’de başlanan Halit Narin Meslek Lisesi’nin aba inşaatı tamamlandı ve yapımı devam ediyor. Veliköy İlkokulu bahçesine yapılan Veliköy Anaokulu’nun su basmanı tamamlandı ve yapımı devam ediyor. İnşaat çalışmalarına Kızılpınar’da başlanan Mehmet Akif Ersoy Anaokulu’nun su basmanı tamamlanarak kaba inşaatı zemin kat seviyesinde devam ediyor. İstasyon Mahallesi 1629 Ada 1 parselde inşaatına başlanan Çerkezköy Ortaokulu’nun hafriyatı tamamlanarak grobetonu döküldü ve yapımı temel seviyesinde devam ediyor. Kızılpınar’a yapılacak olan Kızılpınar Atatürk İlkokulu’nun ihalesi yapıldı ancak itiraz süreci devam ediyor. Eski Halit Narin Meslek Lisesi arsasına yapılması planlanan Çerkezköy İlkokulu’nun ihalesi yapılarak sözleşmesi bağlandı ve yer teslimi yapıldı. İstasyon Mahallesi Yusuf Şenel Ortaokulu arkasında yapımı planlanan Cumhuriyet Mahallesi İlkokulu’nun ihalesi yapıldı ve sözleşme süreci devam ediyor. Kızılpınar Mera Alanı’na yapılacak olan Kızılpınar İlkokulu’nun ihalesi yapıldı ve sözleşme süreci devam ediyor. Hayırsever Ali, Levent ve Serdar kardeşler (TELESİS A.Ş.) tarafından Kızılpınar Mera Alanı’na yapımı planlanan Kenan Şimşek Meslek Lisesi’nin projesi onaylanarak ruhsat çalışmalarına başlandı. Ve Hayırsever Tahsin Aras tarafından Cumhuriyet Mahallesi Tepe İlkokulu arkasına yapılacak olan Tahsin Aras Anaokulu’nun da ruhsat işlemleri devam ediyor.’’


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR