ÇERKEZKÖY'DE 6'LI MASA TOPLANIYOR: GÜNDEM GENEL SEÇİMLER

ÇERKEZKÖY

Millet İttifakı’nın Çerkezköy temsilcileri basın mensupları ile bir araya gelecek. 6'lı masa temsilcileri kahvaltı programı sonrası birliktelik mesajı verecek.

Yarın saat 10:00’da Çerkezköy Yalı Restaurant’ta olan Millet İttifakı’nın bağlı bulunduğu siyasi parti ilçe başkanları, ortak basın açıklaması düzenleyecek. Çerkezköy’de 6’lı masa temsilcileri toplanırken ana konu ise genel seçimler olacak.

BİRLİKTELİK MESAJI VERİLECEK

Millet İttifakı’nın Çerkezköy temsilcileri basın mensupları ile bir araya gelecek. Toplantıya ana muhalefet Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara, Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yusuf Aydın, Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç ve Demokrat Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemaleddin Turlin katılacak. Basın mensuplarıyla bir araya gelecek olan 6’lı masa temsilcileri, kahvaltı programı sonrası ortak basın açıklaması gerçekleştirerek birliktelik mesajı verecek.


Haber Kaynak : FAHRETTİN KOÇAK

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!