ÇERKEZKÖY’DE 2. DÖNEM İÇİN DERS ZİLİ ÇALDI

ÇERKEZKÖY’DE 2. DÖNEM İÇİN DERS ZİLİ ÇALDI

Yeni yarı yılı ders zilini çalan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, "2021- 2022 Eğitim Öğretim Yılımızın ikinci ders zilini çaldık” dedi.

Yarıyıl tatilinin sona ermesiyle tüm ülkede olduğu gibi Çerkezköy’de de öğrenciler ders başı yaptı. Çerkezköy Kaymakamı murat Duru’da yarıyıl tatilinin ardından okullara gelen öğrencilerle, öğretmenler ve okul müdürleri ile yeni öğretim dönemini karşılayıp ders zilini çaldı.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ile birlikte Cumhuriyet İlkokulunda 2021- 2022 Eğitim Öğretim Yılının ikinci döneminde öğrencilerin sevincine ortak oldu. Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, öğrencilere ikinci dönem için başarılar dileğinde bulunurken,  “2 bin 358 öğretmenimizin görev yaptığı 43 bin öğrencimizin öğrenim gördüğü Çerkezköy’ümüzde bugün sabah Cumhuriyet İlkokulumuzda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Okul Müdürümüz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle beraber sevinç ve coşkuyla yeni öğretim yılını karşılayıp ders zilini çaldık. 2021- 2022 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, biz velilere, Çerkezköy’ümüze, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını yüce Yaratan'dan niyaz ederim. İnşallah başarılı, sağlıklı, mutlu ve bol kitapların okunduğu bir yıl geçiririz ”dedi.

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY’ . DÖNEM ÇALDI