ÇERKEZKÖY ŞANLIURFA KEBAP SALONU RAMAZAN'DA YİNE BİR NUMARA

ÇERKEZKÖY ŞANLIURFA KEBAP SALONU RAMAZAN

Çerkezköy Şanlıurfa İskender Kebap Salonu’da, dört ayrı menüyle iftar etme fırsatı sunuluyor.

Ramazan ayına girerken iftar sofraları restoran ve lokantalarda da kurulmaya başlandı. Çerkezköy Şanlıurfa İskender Kebap Salonu’da, dört ayrı menüyle iftar etme fırsatı sunuluyor. 

Çerkezköy Şanlıurfa İskender Kebap Salonu, yine iftar sofralarının aranılan mekanı olmaya devam ediyor. İftar vaktine yaklaşırken, tecrübeli ustalar ve garsonları tatlı bir telaş alıyor. Ta ki ezan okunup, iftar vakti girinceye kadar!  

İFTAR İÇİN EN ÇOK TERCİH EDİLEN MEKAN

Çerkezköy’ün leziz mekanlarının önde gelenlerinden Şanlıurfa İskender Kebap Salonu, 30 yıldır müşterilerinin damak tadına farklı bir lezzet katıyor. Ramazan ayında iftar için tercih edilen mekanların başında gelen Köse Sokak'ta hizmet veren Şanlıurfa İskender Kebap Salonu’nda, ezan yaklaştıkça, yoğunlukta artıyor.  

KEBAP ÇEŞİTLERİ HAZIR

Tam iftar vaktinde yüzden fazla müşteriye aynı anda iftar ettirmek için olağanüstü bir efor harcayan, aşçısından, kebapçısına, garsonundan, komisine büyük bir emekle leziz yemekleri yiyen müşterilerin iftarını sağlıklı bir şekilde tamamlaması için gayret ediyor. Pide ve lahmacun, yaprak döner ve İskender kebabıyla meşhur Çerkezköy Şanlıurfa İskender Kebap, özellikle de kebap çeşitlerini iftar vaktine hazır ediyor.

Çerkezköy Şanlıurfa İskender Kebap Salonu’nun İşletme Müdürü Orhan Digicibaşı, bu yıl Ramazan ayı için 4 farklı menü ile hizmet vereceklerini belirtti.  İftar saatinde müşterilere sünulacak menölür şöyle sıralanıyor: Menü 1’de çorba, salata, vali kebabı tatlı içecek. Ücreti 275 TL. Menü 2’de çorba, salata, tandır, tatlı içecek bulunuyor. Ücreti 250 TL, Menü 3’te çorba, salata, iskender, tatlı, içecek yer alıyor. Ücreti 190 TL, Menü 4’te ise çorba, salata, adana, tatlı ve içecek yer alıyor. Bu menünün ücreti ise 180 TL.


Haber Kaynak : FAHRETTİN KOÇAK

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ