CANDAN YÜCEER’DEN KARAAĞAÇ KADINLARI’NA 8 MART ZİYARETİ

CANDAN YÜCEER’DEN KARAAĞAÇ KADINLARI’NA 8 MART ZİYARETİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Karaağaç Mahallesi’nde ki kadınları ziyaret etti.

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesi’ne bağlı Karaağaç Mahallesi’nde yaşayan kadınlarla ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir araya geldi.

Kapaklı Karaağaç mahallesinde yaşayan kadınlar Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer’i evlerinde ağırladılar. Ev ziyaretlerinde kadınlarla bir araya gelen Yüceer, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak emekçi kadınlar ifadesini kullandı. Candan Yüceer mahalleli kadınların evlerine ziyaretinde kadınlar için projeleri olacağını ve her kadına destek olacağını belirtti. Her daim kadının ve emekçinin yanında bulunan onları yalnız bırakmayıp ziyaret eden Yüceer; ‘’Tekirdağ’da yaşayan kadınların eğitim ve istihdam başta olmak üzere her alanda yaşama dahil olabilmeleri, temsil edilebilmeleri ve gelişmeleri için yapacağımız projeler hakkında konuştuk.’’ dedi. 

Ev ziyaretlerinde kadınlar için yapacağı projelerden bahseden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, aynı zamanda da kendileriyle hoş sohbetlerde bulundu. Sohbetlerin ardından vatandaş tarafından sıcak karşılanan Candan Yüceer, ‘’Bize evini açan hemşehrilerime ve toplantımıza katılan kadınlarımıza teşekkür ediyorum.’’ sözlerini de ekleyip anı fotoğrafları çekilerek ziyaretine son verdi.

 

 


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ