ÇALDIKLARI MOTOSİKLETİ OTLARLA KAPATIP SAKLADILAR

ÇALDIKLARI MOTOSİKLETİ OTLARLA KAPATIP SAKLADILAR

Marmaraereğlisi’nde çalınan motosiklet, jandarmanın 36 saatlik çalışmasıyla arazide ağaç dibine gizlenmiş halde bulundu, şüpheliler Çorlu’da yakalandı.

Tekirdağ Marmaraereğlisi’nde çalınan motosiklet, jandarmanın 36 saatlik çalışmasıyla arazide ağaç dibine gizlenmiş halde bulundu, şüpheliler Çorlu’da yakalandı. 

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesi Yeniçiftlik Mahallesi’nde bir vatandaş, motosikletinin çalındığını belirterek jandarmaya müracaatta bulundu. İhbar üzerine Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve ilçe jandarma ekipleri harekete geçti. 
Kamera kayıtlarının titizlikle incelenmesi ve 36 saat süren saha çalışmaları sonucunda, şüphelilerin olay yerine motosikletle geldikleri, çaldıkları motosikletle bölgeden ayrıldıkları ve Çorlu yönüne ilerledikleri tespit edildi. 
Yapılan takip sonucunda, şüpheliler M.E.A. (21) ve E.T. (21) Çorlu ilçesinde yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Çalınan motosiklet ise boş bir arazide, ağaç dibine gizlenmiş ve üzeri otlarla örtülmüş halde bulundu. Ekiplerce muhafaza altına alınan motosiklet sahibine teslim edildi. Her iki şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

YANIKAĞIL MEZARLIĞI YENİDEN DÜZENLENEREK VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU

TEKİRDAĞ BAROSU’NDAN ANKARA’DA GÜÇLÜ SAVUNMA NÖBETİ

TEKİRDAĞ, KARADENİZ BÖLGESİNİ AFETLERE KARŞI BİRLEŞTİRİYOR

TEKİRDAĞ’DAKİ HAYRABOLU GÖLETİ’NDE SU SEVİYESİ CİDDİ ORANDA DÜŞTÜ

TEKİRDAĞ BAROSU: ALTAYLI KARARI ÖLÇÜLÜLÜK VE ADİL YARGILANMA İLKELERİNİ ZEDELİYOR