BÜYÜKŞEHİR BAŞKAN ADAYI CANDAN YÜCEER GENÇLER VE DERNEKLERLE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR BAŞKAN ADAYI CANDAN YÜCEER GENÇLER VE DERNEKLERLE BULUŞTU

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ’da gençler ve derneklerle buluştu.

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ’da seçim için çalışmalarına aralıksız devam ederken bu kez de gençler ve derneklerle bir araya geldi.

İlk adresi Tekirdağ’ın gençleri olan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, gençlerle hem bol bol sohbet etti hem de gençlere yönelik yapacakları projeleri anlattı. Gençleri can kulağıyla dinleyen Yüceer her problemlerini çözmeye yönelik fikirlerini aktararak her biri için bir projeleri olacaklarının sözünü de verdi. Gençlere ziyaretleri bittikten sonra Aday Dr. Candan Yüceer, ‘’Gençler en iyisini hak ediyor. Tekirdağ en iyisini hak ediyor. Tekirdağ’ımın gençleriyle bir araya gelerek gençlere yönelik projelerimiz üzerine konuştuk.’’ ifadelerini kullandı.

Gençlerle buluşmasının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Genel Başkan Yardımcıları, CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, İl Başkanı Özgür Taşmerdivenli, Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar ve örgütü ile birlikte sırasıyla; Tekirdağ ve Anadolu İlleri Arası Kültür Dostluk ve Yardımlaşma Derneği’ni, Tekirdağ Bitlisliler Derneği’ni ve Tekirdağ Bayburtlular Derneği’ni ziyaret etti. 

Dernek ziyaretlerinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, dernekte onu ağırlayan vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Güzel sohbetlerin ardından Yüceer kendilerine gelecek 5 yıllık dönem için planladıkları projeleri aktardı. Projeleri can kulağıyla dinleyen vatandaştan Dr. Candan Yüceer, bu anlattığı her projeyi faaliyete geçirebilmesi için desteklerine ihtiyaç duyduğunu belirtti. Derneklerde vatandaşlarla hoş sohbetlerinin ardından Yüceer; ‘’Hemşehrilerimize destekleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.’’ diyerek ve hatıra fotoğrafı çekilerek ziyaretlerine son verdi.

 

 


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK