BULGARİSTAN - TÜRKİYE SINIRINDAKİ YANGIN ÜRKÜTÜCÜ BOYUTA ULAŞTI

BULGARİSTAN - TÜRKİYE SINIRINDAKİ YANGIN ÜRKÜTÜCÜ BOYUTA ULAŞTI

Cumartesi günü sabah saatlerinde Bulgaristan’da çıkan orman yangını Türkiye-Bulgaristan sınır hattında ilerleyişini devam ettiriyor.

Bulgaristan’da çıkan ve Edirne’nin sınır köylerine dayanan orman yangını ürkütücü boyuta ulaştı. Havanın kararmasıyla alevlerin büyüklüğü gözler önüne serildi. 

Cumartesi günü sabah saatlerinde Bulgaristan’da çıkan orman yangını Türkiye-Bulgaristan sınır hattında ilerleyişini devam ettiriyor. Rüzgârın da etkisiyle zaman zaman ürkütücü boyuta ulaşan alevler, Edirne’nin Büyükismailçe ve Uzgaç köylerinden görülebiliyor. 
Yangının devam ettiği bölgeye en yakın köylerden olan Büyükismailçe ve Uzgaç köylerini adeta alevler aydınlattı. Bulgaristan’da geniş bir alana yayınlan alevler, yangının büyüklüğünü gözler önüne serdi. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

ÇERKEZKÖY KAYMAKAMLIĞI’NDAN SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ UYARI

YILMAZ ARAT’TAN PROTOKOL ZİYARETLERİ

TÜGVA ÇERKEZKÖY’DE “ŞİİR, ŞAİR, ŞUUR” SÖYLEŞİSİ

ALBEZ’DEN BARO BAŞKANI GÜRCÜN’E “KARA KUTU” KİTABI

ÇERKEZKÖY’DE TEFECİLİK OPERASYONU: 3 KİŞİ GÖZALTINDA