BUĞDAY YÜKLÜ TRAKTÖR DEVRİLDİ, YOL BUĞDAY AMBARINA DÖNDÜ

BUĞDAY YÜKLÜ TRAKTÖR DEVRİLDİ, YOL BUĞDAY AMBARINA DÖNDÜ

Çiftçinin 5 ton buğday yüklü traktör römorku devrildi.

Edirne’de mahsulünü borsaya satmaya giden çiftçinin 5 ton buğday yüklü traktör römorku devrildi. Kazada yaklaşık 5 ton buğday yola döküldü. 

Edirne Ticaret Borsası’nda mahsulünü satışa sunmak için sabah saatlerinde merkeze bağlı Hacıumur köyünden yola çıkan Kemalettin Sürmeli idaresinde 22 DV 040 plakalı traktör, Barutluk Mahallesi Kara Emin Caddesi’nde yokuş aşağı inerken devrildi. Kazada römorktaki buğdaylar yola saçıldı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine polis ve belediye ekipleri sevk edildi. 
Kazada can kaybı ve herhangi bir yaralanma olmadığını belirten Kemalettin Sürmeli, ”Borsaya buğday vermek, telsim etmek için aşağı doğru giderken buğday yüklü römork devrildi. Çok şükür can kaybı ve yaralımız yok. Çok ciddi bir zararımız da yok. Römorkun kolu kırıldı. Römorkun devrilmesiyle buğdayımız yola döküldü" dedi. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ