BOZKURT: DÜNYAYI MUTLU KADINLARIN YETİŞTİRDİĞİ ÇOCUKLAR KURTARACAK

BOZKURT: DÜNYAYI MUTLU KADINLARIN YETİŞTİRDİĞİ  ÇOCUKLAR  KURTARACAK

Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği Başkanı Zeynep Bozkurt 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği Başkanı Zeynep Bozkurt; “Kadın annedir, evlattır, kız kardeştir, haladır, teyzedir. Kadın güzeldir, girdiği her yeri dokunduğu her şeyi güzelleştirir. “ dedi.

Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği Başkanı Zeynep Bozkurt 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Çerkezköy KAGEDER Dernek Başkanı Zeynep Bozkurt 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında şunları kaydetti;

“Dünya kadınlar günü kutlu olsun. Yüreğim ister ki kızlarımız eğitim alsın, her alanda her sektörde alın terinin karşılığını alsın. Mesela siyasette daha çok olsunlar. Hakka, hukuka, sağlığa,  eğitime dokunsunlar ama önce kendilerine dokunsunlar. Kadın annedir, evlattır, kız kardeştir, haladır, teyzedir. Kadın güzeldir, girdiği her yeri dokunduğu her şeyi güzelleştirir.  KAGEDER  Kadın Geliştirme Derneği olarak bizler  kadınlara  eğitim alanında destek vermek istiyoruz  ve çok yakında bu adımlarımıza hız katacağız. Bizi izlemeye ve bize katılmaya davet ediyorum. Biz hep beraber güçlüyüz.”

 

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

RESİM YARIŞMALARINDA BİRİNCİ VE İKİNCİ OLDULAR

KÜLTÜR SANAT AKADEMİSİ’NDEN MUHTEŞEM KAPANIŞ

ÇERKEZKÖY ARİFE GÜNÜ BAYRAMLAŞACAK