BAYRAM'DAN DOLANDIRICILIK UYARISI

BAYRAM

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, telefonla adını kullanarak dolandırıcılık yapılmaya çalışıldığını belirterek sosyal medyasından vatandaşları uyardı.

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram’ın adını kullanarak yardım adı altında para toplama dolandırıcılığı devam ediyor. Başkan Yardımcısı Bayram, bu tip dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu.

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram’ın adının kullanılarak telefonla yardım adı altında dolandırıcılık yapılmaya çalışıldı. Daha öncede dolandırıcılık olayı ile karşı karşıya kalan Bayram, vatandaşları  bu tip dolandırıcılara inanmamaları konusunda sosyal medyasından uyardı.

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, cep telefonu numarasını da paylaşarak yaptığı uyarıda; “Arkadaşlar bugün yine benim adıma bu seferde bu numaradan iki vatandaşımız bugün aranmış benim adıma ihtiyaç sahiplerine hayrına kıyafet dağıtıyoruz adı altında para talep etmişler. Kesinlikle itibar etmeyiniz, bu tip dolandırıcılara asla aldanmayınız.” dedi.

 

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: BAYRAM' DOLANDIRICILIK UYARISI