Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

BAŞKAN YÜKSEL NAMIK KEMAL’İ ANMA TÖRENİNE KATILDI

BAŞKAN YÜKSEL NAMIK KEMAL’İ ANMA TÖRENİNE KATILDI

Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Vatan ve Hürriyet Şairi hemşehrimiz Namık Kemal’i, doğumunun 181. yılında törenle andık." Dedi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağlı Vatan Şairi Namık Kemal’in doğumunun 181. yılı dolayısıyla düzenlenen anma törenine katıldı.

Tarihi Valilik Binası karşısında yer alan Namık Kemal Anıtı önünde düzenlenen törende anıta çelenk konuldu, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile tören tamamlandı. Başkan Yüksel törende hazır bulunurken, törenin ardından Tekirdağ Namık Kemal Evi’ni ziyaret eden Yüksel, burada açılan Namık Kemal’in Tekirdağ’ı isimli fotoğraf sergisinde sergilenen fotoğrafları inceledi, müze yetkililerinden bilgi aldı.

“VATAN ŞAİRİMİZİ SAYGIYLA YÂD EDİYORUM”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Vatan ve Hürriyet Şairi hemşehrimiz Namık Kemal’i, doğumunun 181. yılında törenle andık. Namık Kemal Anıtı önünde gerçekleşen törende anıta çelenk sunarak, saygı duruşunda bulunduk. Anma programı kapsamında ziyaret ettiğimiz Namık Kemal Evi’nde, Vatan ve Hürriyet Şairimizin anılarını ve eserlerini inceledik. Bu vesileyle büyük vatanperver Namık Kemal’i bir kez daha saygı ve hürmetle yâd ediyorum,” diye konuştu.

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

Yorum Yazın

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI İLE YÜZDE 100 BAŞARIYA YÜZDE 100 BURS FIRSATI

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA FARKLILIKLARI KUCAKLAYAN ETKİNLİK

SANAYİCİLER İLKOKULU ÖĞRENCİSİ TOPRAK İMRAĞ, TEKİRDAĞ ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

GAZETECİ ALBEZ’DEN KAYMAKAM GÜNLÜ’YE KARA KUTU KİTABI

KAPAKLI KARANFİL ANAOKULU’NUN PROJESİ 'EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER' ARASINA GİRDİ