Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

BAŞKAN YÜCEER’DEN SAHA ÇALIŞMASI

BAŞKAN YÜCEER’DEN SAHA ÇALIŞMASI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar ile birlikte saha çalışması gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, eşgüdüm içerisinde hayata geçirecekleri projeler hakkında değerlendirmeler yaptığı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar ile birlikte verimli bir saha çalışması gerçekleştirdi.

Başkanlık koltuğuna oturduğu andan itibaren sözünü verdiği projeleri hayata geçirmek için durmadan çalışan Başkan Yüceer bu kez de Başkan Volkan Nallar ile birlikte gerçekleştirdiği saha çalışmasında Kumbağ Mahalle Konağı Meydan ve Park Alanı, Kumbağ Gündal Plajı, Barbaros Mahallesi Sosyal Tesisleri ve Süleymanpaşa Alkaya Sahili’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Yerinde incelemelerde bulunabilmek için Kumbağ Mahalle Konağı Meydan ve Park Alanı, Kumbağ Gündal Plajı, Barbaros Mahallesi Sosyal Tesisleri ve Süleymanpaşa Alkaya Sahili’ni ziyaret eden Başkan Nallar ve Başkan Yüceer bölgelerdeki devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Ziyaret ve inceleme sonrasında vatandaşların ve gelecek misafirlerin hizmetleri beğeneceğini ifade eden Belediye Başkanı Candan Yüceer, ‘’ Vatandaşlarımız ve şehrimize gelecek olan misafirlerimiz tüm bu hizmet ve yatırımları çok beğenecek.’’ dedi.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

Anahtar Kelimeler: BAŞKAN YÜCEER’ ÇALIŞMASI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI

BUĞDAY TARLASINDAKİ KAMYON ALEV ALDI

TEKİRDAĞ’DA 20. GELENEKSEL YAYLA ŞENLİKLERİ BAŞLADI: YÜZLERCE KİŞİLİK HORON BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ