BAŞKAN KOZUVA AVRUPA YEŞİL MUTABAKATININ DÜNYA TİCARETİNDEKİ ETKİSİNE DİKKAT ÇEKTİ

BAŞKAN KOZUVA AVRUPA YEŞİL MUTABAKATININ DÜNYA TİCARETİNDEKİ ETKİSİNE DİKKAT ÇEKTİ

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, TOBB Sektör Meclisleri Enerji Verimliliği Panelini takip etmenin önemine vurgu yaptı.

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, enerji sektörü başta olmak üzere mümkünse tüm üyelerin 13 Ocak 2022 tarihinde Enerji Verimliliği Finansmanı ve Sanayide Enerji Verimliliği başlıklarında düzenlenecek olan TOBB Sektör Meclisleri Enerji Verimliliği panellerini takip etmenin önemine vurgu yaptı.

Ekonomik büyümeyi iklim gündemini göz önünde tutarak gerçekleştirmek gerektiğine dikkat çeken Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva yatırımcılar ve işletmelerin küresel ısınmayı sınırlandıran bir senaryo ile uyumlu faaliyet göstermeleri için teşviklerin yanında küresel çapta reformlara da ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Süleyman Kozuva konuyla ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasında bugünlerde konferanslarda ve panellerde gündeme getirilmeye başlanan Avrupa Yeşil Mutabakat projesinin önümüzdeki yıllarda iklim değişikliği ile mücadelede uluslararası ekonomi ve ticaret politikalarının merkezine taşınacağına vurgu yaparak “Bu gerçeğe şimdiden hazır olunmalıdır” hatırlatmasında bulundu.

Konuyla ilgili Çerkezköy TSO üyelerine internet sitesinden de bilgi verildiğine dikkat çeken Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva Dünya ticaretinin artık Avrupa Yeşil Mutabakatı kapsamında şekillenmekte olduğunu bilerek hareket etmenin bu konuda gerekli bilgileri edinmemiz her geçen gün önem kazandığına işaret etti.

Kozuva, enerji sektörü başta olmak üzere mümkün ise tüm Çerkezköy TSO üyelerinin 13 Ocak 2022 tarihinde Enerji Verimliliği Finansmanı ve Sanayide Enerji Verimliliği başlıklarında düzenlenecek olan TOBB Sektör Meclisleri Enerji Verimliliği Panelini takip etmenin önemine vurgu yaptı.

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ