BAŞKAN ÇETİN’DEN BARAJ SUYU MÜJDESİ

BAŞKAN ÇETİN’DEN BARAJ SUYU MÜJDESİ

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Devlet Su İşleri tarafından yapımında sona gelinen Ayvacık Barajı’ndan yakın zamanda Kapaklıya su verileceğinin müjdesini paylaştı.

Devlet Su İşleri tarafından yapımında sona gelinen Ayvacık Barajı’ndan yakın zamanda Kapaklı’ya su verileceğinin müjdesini veren Başkan Çetin, DSİ 11. Bölge Müdürü Faruk Yücegök ile yaptığı görüşmede, “Edirne’den ilçemize müjdeyle dönüyoruz. Uzun süredir takibini yaptığımız ve bir devlet yatırımı olan Ayvacık Barajı’nın çok yakında ilçemize su vermeye başlayacağının müjdesini aldık.” dedi.

DSİ 11'İNCİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

‘Değişen ve Gelişen Kapaklı’ için çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, sorunların kısa sürede çözümü ve devlet yatırımlarının ilçeye gelmesi için bakanlık ve müdürlükler nezdinde gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor. Başkan Çetin, önceki gün Edirne’de bulunan Devlet Su İşleri 11'inci Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek, Bölge Müdürü Faruk Yücegök ile bir araya geldi.

AYVACIK BARAJI’NDAN KAPAKLI’YA SU VERİLECEK

Ziyaretle ilgili konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kapaklı ve bölgemizde yaşadığımız su sıkıntısının çözümü, içme suyunun kalitesinin iyileştirilmesi için girişimlerimizi sürdürüyoruz. Bu girişimlerimizden biri olan, uzun yıllardır takibini yaptığımız Devlet Su İşleri tarafından Saray ilçesine yapılan Ayvacık Gölet İsale Hattı ve Arıtma Tesisinden çok yakında ilçemize su verilmeye başlanacağının müjdesini aldık. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

DERELERİN ISLAHI GÖRÜŞÜLDÜ

Ziyarette ayrıca Kapaklı ilçe sınırlarından bulunan derelerin ıslah ve taşkın koruma çalışmalarının görüşüldüğünü belirten Başkan Çetin, “Derelerimizin ıslah edilmesi, taşkın koruma çalışmalarının uygulanması konusu da görüştük. İlçemize olan ilgilerinden ve nazik misafirperverliğinden dolayı DSİ 11. Bölge Müdürümüz Sayın Faruk Yücegök’e teşekkür ediyorum.” dedi.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

Anahtar Kelimeler: BAŞKAN ÇETİN’ BARAJ MÜJDESİ

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR