BAŞKAN ÇETİN, ŞEHİT RIZA KOŞAR KONFERANS SALONU’NUN AÇILIŞINA KATILDI

BAŞKAN ÇETİN, ŞEHİT RIZA KOŞAR KONFERANS SALONU’NUN AÇILIŞINA KATILDI

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Rıza Koşar'ın adının yaşatıldığı Şehit Rıza Koşar Konferans Salonu’nun açılışına katıldı.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu’nda hayırseverlerin desteği ile yapılan ve 1989 yılında Kıbrıs-Girne’de şehadete ulaşan şehidimiz Rıza Koşar'ın adının yaşatıldığı Şehit Rıza Koşar Konferans Salonu’nun açılışına katıldı.

Açılış programı sonunda salonun yapılmasında emeği geçen hayırseverlere plaket takdim edildi. Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediyesi adına Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e plaket takdim etti.

AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ

Hayırseverlerin desteği ile yapılan Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu Şehit Rıza Koşar Konferans Salonu’nun açılışına Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

KURDELE KESİLDİ

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan tören açılış kurdelesinin kesilmesiyle devam etti. Ardından bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu Müdürü Murat Bekdaş, katkılarından dolayı hayırseverlere teşekkür etti.

BAŞKAN ÇETİN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Konferans salonunun yapılışının anlatıldığı slayt gösterisinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz bir konuşma yaptı. Danışmaz, eğitime yaptığı katkılardan dolayı Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e teşekkür ederek, Kapaklı’daki eğitimi nitelik ve nicelik açısından her geçen gün daha kaliteli hale getirmek için çalıştıklarını ifade etti.

HAYIRSEVERLERE PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Açılış programı okul öğretmenlerinin müzik dinletisi ve öğrencilerin gösterileri ile devam etti. Program Şehit Rıza Koşar Konferans Salonu’nun yapılmasında emeği geçen hayırseverlere plaket takdim edilmesiyle sona erdi. Kapaklı Belediyesi tarafından yapılan desteklerden dolayı Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır tarafından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e plaket takdim edildi.

 

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ