BAŞKAN ATA 57. ALAY SANCAK DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILDI

BAŞKAN ATA 57. ALAY SANCAK DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILDI

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum’’ dedi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; 57. Alay Yürüyüş Komitesi'nin düzenlemiş olduğu temsili sancak devir teslim ve çelenk sunma törenine katılım sağladı.

Tarihi Tekirdağ Valilik Binası önünde gerçekleşen ve Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende 26. 27. ve 57. Alayları Yaşatma Araştırma Gönüllüleri Derneği Başkanı Hikmet Selim Yılmaz günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. 57. Alayın sancağı Tekirdağ Vali Yardımcısı Murat Eren tarafından, Hikmet Yılmaz'a teslim edildi.

Sancak Devir Teslim ve Çelenk Sunma Töreni sonrasında açıklama yapan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’Mustafa Kemal Atatürk tarafından Tekirdağ'da kurulan 19'uncu Tümen ve bu tümene bağlı 57'nci Alay'ın Çanakkale cephesinde büyük kahramanlıklar göstererek, savaşın seyrini değiştirmişler ve kazanılmasını sağlamışlardır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.’’ Dedi.


Haber Kaynak : Haber Merkezi

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ