BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AKTAŞ GÜLER’İN SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILIYOR

BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AKTAŞ GÜLER’İN SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILIYOR

Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Aktaş Güler, Gazetemizi ziyaret ederek seçim bürosu açılışı için davette bulundu.

Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Aday Aktaş Güler, gazetemizi ziyareti sırasında Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışının 10 Mart Pazar günü saat:16.00’da olacağını bildirerek açılışa davette bulundu.

Gazetemize ziyarette bulunan ve Seçim İrtibat Bürosu’nun açılış davetiyesini veren Bağımsız Aday Aktaş Güler, ziyareti sırasında hem seçim süreci ile ilgili hem de projeleri ile ilgili Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez’e bilgi verdi.

Seçim ile ilgili düşüncelerini kısaca aktaran Bağımsız Aday Aktaş Güler süreç hakkında; ‘’Artık milletimiz eskisi kadar parti bağımlısı değil. Bu sebeple bağımsız adaylara daha da sıcak bakabiliyorlar. Tüm ziyaretlerimiz sırasında anladığım şudur ki vatandaş artık farklı yeni bir şeyler istiyor. Yeni bir süreç için bizlerde kendilerinden destek talep ettik. İnşallah halkın desteğiyle de kazanmayı umut ediyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Süreç ile ilgili aktardığı bilgilerin ardından Bağımsız Aday Güler, Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez’e başkan olması halinde faaliyete geçirecekleri projeleri anlattı. Bağımsız Aday Aktaş Güler projelerini şu şekilde sıraladı.

‘’ 1. Belediye çatısı altında iş ve işçi güvenliği bürosunu kuracağız.

2. Çerkezköy'ün trafik sorununun köklü çözümü için biri büyük ve katlı olmak üzere üç adet otopark projesini hayata geçireceğiz

 3. Çerkezköy'ün sanayi bölgesi olduğu gerçeği de dikkate alınarak, göletli doğa park alanı projesi ile Çerkezköylülere nefes aldıracağız.

 4. Çerkezköy'deki tüm yapıların deprem analizlerini yapacağız ve eski olan riskli yapıları mülk sahipleri ile anlaşarak, kentsel dönüşümü birlikte gerçekleştireceğiz.

 5. Gıda güvenliği ve sağlığı için kontrol, tedbir ve yaptırımları ivedilikle uygulayacağız.

 6. Belediye ihalelerini şeffaf yapacağız. Belediyenin gelir ve giderleri yazılı raporlarla halka arz edeceğiz. 

7. Şehir içindeki sanayi sitesi şehir dışına taşınacak, 1000 dükkanlı yeni sanayi sitesi yapacağız. 

8. Her mahalleye kreş yapacağız.

 9. Yaşlı bakımevi yapacağız.

 10. 0-5 yaş arası çocuklara süt desteği sağlayacağız.

 11. Vatandaşların temel gıdası olan ete ulaşımını kolaylaştırmak için et tanzim merkezlerini açacağız. 

12. Dar gelirli vatandaşlarımızın kolay ulaşmasını sağlayacak temel gıda marketleri açacağız.

 13. İlk kez üniversiteyi kazanan öğrencilere ilk bilet başkandan projesini hayata geçireceğiz.

 14. Ortaöğretim öğrencilerine internet desteği vereceğiz.

 15. Gençler kitap kafeler kuracağız. 

16. Bağlık Mahallesi’ne kapalı pazar yeri açacağız. 

17. Bağlık Mahallesine kapalı düğün salonu yapacağız. 

18. İlçemizin genelinde hayvan haklarını önemseyip, çalışanlarımız ve hayvan severlerimiz ile birlikte doğayı paylaşacağımız dostlarımız olarak göreceğiz. Özel araçlar ile can dostlarımız için ekip kurup onları evcilleştireceğiz. 

19. Engelliler belediyemizde doğrudan temsil hakkına sahip olacaklar, engelli ailelere eğitim programıyla toplumsal iletişim kuracağız. 

20. İlçemiz genelinde kuracağımız, Halk Belediyecilik Ekibiyle mahalle mahalle dolaşarak bütün ihtiyaç sahiplerine dost ellerimizi uzatacağız. 

21. İlçemizin amatör spor kulüpleri ile iletişim halinde olacağız, tüm Çerkezköylülerin yararlanacağı spor alanları yapacağız. 

22. İlçemiz genelinde, bütün ibadethanelerin ihtiyaçları için kaynak ayıracağız, ibadethanelerimizin temizliğine destek vereceğiz. Tüm cenazelerde belediye olarak halkımızın yanında olacağız.

 23. Yerel yönetimlerin ön basamağı olan muhtarlarımız ile düzenli olarak bir araya geleceğiz. Muhtarlarımızın katkısıyla katılımcı belediyecilik anlayışını sağlayacağız.’’

Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Aktaş Güler, projelerini aktardıktan sonra Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez seçim için kendisine başarılar diledi. Ardından hoş sohbetler edildi, anı fotoğrafı çekildi ve ziyaret son buldu.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ