Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

ATATÜRK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

ATATÜRK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

Saray Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Atatürk için pedal çevirme etkinliği düzenlendi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yıldönümü kutlamaları kapsamında Saray Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Atatürk İçin Pedal Çevir’ etkinliğinde bisiklet tutkunları bir araya gelerek Atatürk için pedal çevirdi. Bisikletçileri yalnız bırakmayan Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, yağmura rağmen bisikletçilerle Edirköy’e kadar pedalladı.

BAŞKAN TAŞYASAN EDİRKÖY’E KADAR PEDALLADI
Saray Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Pazar günü saat 15.00- 17.00 saatleri arasında bisiklet turu düzenlendi. Yağmura rağmen bir araya gelen bisiklet tutkunları Kemalpaşa Mahallesi Hasan Ergen Parkı’ndan Edirköy’e kadar pedalladı. Sağlıklı ve doğa dostu bir yaşam için bisikletin önemine vurgu yapan Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, yağmur çamur demeden bisikletçilerle Edirköy’e pedal çevirdi.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

Anahtar Kelimeler: ATATÜRK PEDAL ÇEVİRDİLER

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASINDA HER HAFTA HEYECAN ARTIYOR

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞKAN ÇETİN, ZELİHA MEHMET TUSÇUOĞLU ORTAOKULU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

BÜYÜKŞEHİRDEN, ÇOCUKLAR İÇİN OKULA UYUM ETKİNLİĞİ

BÜYÜKŞEHİR'DEN SÜLEYMANPAŞA İÇİN MAVİ BAYRAK ATAĞI